У Кам’янському районі відкрився новий футбольний стадіон

Про це повідомляє голова Української асоціації футболу Андрій Павелко.

«Жовті Води. Коли разом з президентом ФК “Інгулець” Олександром Поворознюком відвідували це прекрасне місто у травні, пообіцяли місцевій дітворі, що після перемоги України над рашистами вони отримають новий футбольний майданчик. Але якщо є можливість спільними зусиллями футбольної родини, місцевої влади і меценатів Журила та Воробйова зробити юним спортсменам такий подарунок раніше, то це навіть краще. Саме на новому майданчику в Жовтих Водах маленькі футболісти зможуть відзначити святковим матчем майбутню перемогу.
Разом з дітками, президентом “Інгульця”, головним тренером молодіжної збірної України Русланом Ротанем, першими віце-президентам УАФ Аланом Плієвим і Вадимом Костюченком, мером Жовтих Вод Дмитром Ханісом та головою Асоціації футболу Дніпропетровської області Віктором Андрухівим відкрили новозбудоване поле. Подарували малечі м’ячі, а їх тренерам – відзнаки за багаторічне виховання юних талантів. Судячи із жвавого інтересу, який дівчатка тут проявляють до футболу, у хлопчиків вже є дуже серйозна конкуренція.
До глибини душі зворушило, наскільки щиро ці дітки виконують державний гімн і вшановують підняття державного прапора над їх новою футбольною домівкою. Країна, де є такі діти – непереможна! Бажаю малечі мирного неба і в майбутньому поповнити команди наших національних збірних!», – пише Павелко у соцмережах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *