Гороскоп на 22 серпня 2022 року

Овен

У цей день Овнів відрізняє цілеспрямованість, що дозволяє їм долати будь-які перешкоди. При цьому бажано зосередитися на вирішенні найважливіших питань, залишивши другорядні до кращих часів. Не чекайте негайного отримання нагороди або якихось помітних заохочень: зараз ви створюєте фундамент свого майбутнього благополуччя.

Ви без труднощів досягаєте взаєморозуміння з близькими, навіть якщо не завжди поділяєте їх точку зору. Не так уже й важко досягти компромісу або знайти рішення, яке виявиться до смаку всім.

Телець

Тельцям вдасться налагодити відносини з колегами і діловими партнерами, зміцнити свої позиції в колективі. Можна починати нові проекти — бажаючі допомогти напевно знайдуться. Крім того, цей день підходить для допомоги нужденним, відновлення потоптаної справедливості, захисту загальнолюдських принципів.

Ви налаштовані дуже серйозно, прислухаєтеся до прохань і побажань близьких, що сприяє зміцненню відносин. Можна переїжджати або починати ремонт, купувати все необхідне для життя або роботи на новому місці.

Близнюки

День легких і приємних перемог, вам щастить практично у всьому, за що ви беретеся. Інтуїція Близнюків дуже гостра, тому ви не потрапите в розставлені недоброзичливцями пастки, не зробите серйозних помилок. Деяким представникам знаку вдасться здобути заступництво впливових осіб.

Зверніть увагу на свої відносини зі знайомими жінками — сьогодні у вас буде шанс покласти край розбіжностям і відновити мир. День підходить для занять музикою, літературою, живописом: ваші природні таланти в даних сферах проявляються особливо яскраво.

Рак

Серйозність, цілеспрямованість і відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків — ось три кити професійного успіху Раків. Представники знаку швидко справляються з новими завданнями і знаходять оригінальні способи вирішення старих. День сприятливий для ділового спілкування; втім, ділові зустрічі і дружні побачення теж проходять непогано.

Представники знаку жваво цікавляться всім новим і незнайомим, сміливо експериментують, часом вирішуються на порушення традицій. Це робить Раків особливо привабливими для представників протилежної статі. До вас притягуються особистості, які не поступаються вам в яскравості.

Лев

Ні труднощі, ні вмовляння оточуючих не змусять Левів зійти з обраного шляху. Ви впевнені в успіху своїх починань, і абсолютно праві. Буде потрібно трохи терпіння, щоб довести розпочате до кінця, але нагорода за труди буде дуже щедрою. Можна призначати на цей день важливі зустрічі, публічні виступи, відповідальні ділові переговори.

Зверніть увагу на свій зовнішній вигляд: день підходить для оновлення іміджу, відвідування салону краси, проведення косметичних процедур. Увечері можливі несподівані візити або отримання приємних звісток здалеку.

Діва

У неоднозначних ситуаціях Дів виручає уява — саме вона підказує, який шлях приведе до мети, і допомагає скоротити витрати. До того ж ви добре розумієте, до чого прагнуть оточуючі, і грамотно використовуєте це в своїх інтересах. Старі друзі охоче виконають будь-які ваші прохання.

Значна частина дня буде присвячена турботам про благополуччя близьких. Вам подобається робити життя дорогих вам людей більш приємним, балувати їх подарунками і знаками уваги. Розбіжності залишаються в минулому, насолоджуйтеся гармонією у відносинах.

Терези

Хоча не все йде так, як очікувалося, ви швидко орієнтуєтеся в ситуації і приймаєте правильні рішення. Навколишні прислухаються до вашої думки, ваш авторитет зростає. Скористайтеся відповідним моментом, щоб показати керівництву, що ви гідні більш високої посади.

Цей день добре підходить Терезам для спілкування з жінками: представниці прекрасної статі щедро діляться з вами душевним теплом. Крім того, ви відмінно ладите з дітьми. Можливі романтичні знайомства; якщо ви прагнете до серйозних стосунків, не квапте події.

Скорпіон

День, коли прямий шлях до мети виявляється найкоротшим і приємним. Правда, часом Скорпіонам доводиться мати справу з людьми спритними і підступними, але ви швидко берете над ними верх. Корисні контакти з впливовими особами — серед таких людей ви знайдете не тільки союзників і покровителів, а й натхненників.

Вірогідні зміни на краще в особистому житті. І дякувати за це слід не стільки зірки, скільки вас самих — саме ви робите всі необхідні дії, проявляєте ініціативу, коли це потрібно, і домагаєтеся свого.

Стрілець

Відповідний день для вирішення практичних питань. Стрільцям рекомендується зосередитися на поточних справах, а за грандіозні плани не братися, поки вони не будуть як слід обдумані. Можливе отримання важливих звісток від далекого ділового партнера. Висока ймовірність відряджень.

День сприятливий для неформального спілкування. Дружні зустрічі, сімейні заходи та романтичні побачення проходять добре. Але ви потребуєте не тільки спілкування, а й самотності: тільки залишившись наодинці, ви зможете обміркувати все, що сталося за день, і зробити висновки.

Козоріг

Ви досягнете успіху, якщо відмовитеся від звичного способу дій і спробуєте щось нове. Натхнення не змусить себе чекати, інтуїція підкаже, куди спрямувати зусилля для досягнення кращих результатів. Яскраво проявляються лідерські якості Козорогів, люди із задоволенням слідують за вами, причому проявляється це не тільки в професійній сфері, а й в особистих відносинах.

Цей день сприятливий для спілкування з людьми, які прибули здалеку. Різниця в світогляді і звичках не завадить вам знайти спільну мову. Можливий початок роману з іноземцем.

Водолій

Ніхто і ніщо не змусить Водоліїв зійти з обраного шляху, відмовитися від поставлених цілей і життєвих принципів. Не у всіх ваша завзятість викликає повагу, але навіть незадоволені змушені змиритися з тим, що ви робите по-своєму. День підходить для невимушених бесід з начальством; можна зустрічатися з впливовими людьми в неформальній обстановці.

Ви відчуваєте близькість змін в особистому житті, але швидше боїтеся їх, ніж радієте. Тим часом, приводів для хвилювань немає: ситуація в будь-якому випадку буде розвиватися в сприятливому для вас руслі.

Риби

Ніщо не може похитнути впевненість Риб у власній правоті. Ви все врахували, обдумали і зважили — зараз потрібно проявити рішучість і приступити до реалізації планів. Довіряйте своїй інтуїції: вона веде вас саме туди, куди ви прагнете потрапити. Можливі незначні труднощі, але ви не повинні здаватися.

Цей день пов’язаний з концентрацією на професійних справах, особисте життя відходить на другий план. На щастя, близькі люди зрозуміють і підтримають вас, ніхто не затаїть образи. Дуже високий творчий потенціал.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *