Турнір у Кам’янському: визначилися півфіналісти

Ввечері, 21 серпня,  на стадіоні 18-ї школи відбулися чвертьфінальні матчі розіграшу Кубка Незалежності з футболу у Кам’янському.

Першими на поле вийшли футболісти «Петріковки» та «ЦПФ Сталі». Петриківці виглядали солідніше, вони переважно домінували на полі. І логічним завершенням їхньої переваги став гол, красиво забитий головою після прострілу з лівого флангу 1:0. Перший тайм так і закінчився, у другому «Петриківка» теж більше атакувала та створювала небезпечні моменти, «сталевари» ближче до кінця гри намагалися піти на штурм останньої надії, але голів більше не було, матч так і завершився з мінімальною перевагою гостей із Петриківки.

Два наступні матчі були рясні на голи через те, що одна з команд просто декласувала своїх суперників. У зустрічі «Академії» та «Южкокса» «академіки» багато й різноманітно атакували, а «коксохімікі» робили одну помилку за іншою, вже після першого тайму рахунок був 5:0 на користь «Академії». У другій половині зустрічі гра трохи вирівнялася, «Южкокс» «розмочив рахунок», але одразу отримав м’яч у свої ворота. Підсумок 6:1 на користь Академії.

Приблизно так само склався і поєдинок «Дніпровського кар’єру» із «Союз Сталлю». «Кар’єристи» більше володіли м’ячем, створювали небезпечні моменти, але в першому таймі лише одного разу досягли успіху після помилки оборони «сталеварів» 1:0. Після перерви гра пожвавилася, «Кар’єр» спочатку знову скористався помилкою оборони суперників, а потім забив гарний гол із гострого кута – 3:0. Потім «Союз Сталь» відіграла один м’яч, але «кар’єристи» вбили ще два. Підсумок – 5:1 на користь «Дніпровського кар’єру».

А справжньою окрасою  ігрового дня став поєдинок між «Газовиком» та «Атлетиком». «Газовики», яких вважали фаворитами матчу, справді начебто більше атакували та контролювали м’яч, але «атлети», яких шумно підтримували трибуни, організовували гострі контрвипади і теж неодноразово загрожували воротам суперників. Зустріч проходила в’язко і жорстко, часом навіть грубо – постійно звучав суддівський свисток, арбітру доводилося неодноразово діставати жовті картки та зупиняти гру, щоб провести з футболістами «щирі» бесіди. У першому таймі рахунок відкрив “Газовик” після швидкої атаки, але “Атлетік” ще до перерви відігрався після кинджальної комбінації, 1:1. Цей рахунок так і не змінився до кінця основного часу матчу, настала черга післяматчевих пенальті. Рідкісний випадок – усі пенальті закінчилися голами, гравці били сильно, точно і обачливо, і обидва воротарі жодного разу не змогли допомогти своїм командам. А коли польові гравці закінчилися, настала черга бити воротарям. І тут героєм матчу показав себе голкіпер “Газовика” – він зумів відбити удар свого візаві з “Атлетіка”, а сам пробив точно і чарівно. Загальний результат матчу 10:9 на користь «Газовика», і ця команда продовжить боротьбу за Кубок Незалежності.

Сьогодні, 22 серпня, на стадіоні 18-ї школи, відбудуться півфінальні матчі. “Дніпровський кар’єр” зіграє з “Газовиком”, а “Академія” з “Петриківкою”. Початок ігор о 18 та 19 годині відповідно. Приходьте, напевно, там буде на що подивитися!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *