Categories: Це цікаво

Оля Полякова в прямому ефірі спалила свій кокошник і звернулася до українців (відео)

На своїй сторінці в Instagram артистка розмістила довгий пост, у якому пояснила українцям, як змінилося її ставлення до російських атрибутів.

“Але те, що сталося в лютому, повністю і безповоротно вплинуло на відношення мільйонів людей і мене в тому числі на те, що ще донедавна здавалося невинним і безпечним. Люди хочуть вирвати з себе все, що їх пов’язувало з російським світом, який прийшов у їхні будинки з війною, приніс смерть, поневіряння, сльози та горе”, — пише Полякова.

Зірка розповіла, що російський кокошник зробив її відомою та впізнаваною. Він завжди здавався їй невинним і кумедним предметом, але тепер для неї — це вже символ ворожої культури.

“І тепер йому не місце тут, в Україні. Йому не місце і у моїй костюмерній. Це минуле. Ми маємо звернути свій погляд на самих себе, на свою історію, повір’я, звичаї, шукати натхнення та творчу енергію в національній культурі, поєднувати, експериментувати без огляду на те, що було ще вчора”, — наголосила Ольга.

В ефірі одного з ранкових українських шоу співачка вирішила ефектно розірвати зв’язок з минулим і в дусі наших предків провела на Щекавиці в Києві “обряд очищення”, спаливши свій кокошник.

“Я хочу, щоб усі, хто йде до нас з війною, ось прямо на кордоні у них забиралися ноги і руки, щоб при одній думці про те, щоб іти в Україну в них голова боліла і рвало. Щоб вам тут було пороблено”, — не стримала емоцій Полякова.

 

Олена

Recent Posts

На Кам’янському водосховищі спіймали браконьєрів

Спільна спецоперація рибоохоронців Держрибагентства на Кам’янському водосховищі. Рибоохоронці продовжують посилено патрулювати водойми для того, щоб…

22 хв. ago

У Кам’янському відбувся квест до Всесвітнього дня музеїв від ГО «Молода Бджола»

10 команд занурились в захопливий світ української історії та культури, виконуючи різні завдання на локаціях…

9 години ago

Школярів Кам’янського вчили безпеки

Рятувальники та поліцейські провели лекцію в Мобільному класі безпеки В навчальному закладі у місті Кам’янське…

13 години ago

У Кам’янському затримали вуличних грабіжників

Пограбували посеред вулиці: поліцейські Кам’янського затримали двох підозрюваних. Зловмисники підбігли до жінки ззаду та відібрали…

14 години ago

Кам’янчани крали гроші з чужих карток

У Кам'янському поліцейські викрили двох чоловіків, причетних до крадіжок грошей з чужих рахунків. В обох…

14 години ago

Центр зайнятості Кам’янського запрошує на навчання

Кам’янська філія Дніпропетровського ОЦЗ запрошує на навчання за напрямом «Сучасні технології лазерного гравірування та різання…

14 години ago