Під Кам’янським поліцейські вилучили у чоловіків наркотики, боєприпаси та набої

Протягом тижня поліцейські  відділення поліції № 3 Кам’янського РУП провели обшуки у жителів м. Верхівцеве. В результаті правоохоронці виявили насадження конопель та вилучили висушені рослини, а також корпуси від гранат РГН із запалами та набої калібру 5,45 мм.

У м. Верхівцеве під час обшуку за місцем мешкання 34-річного чоловіка на території приватного домоволодіння були виявлені 112 рослин конопель та 330 г сухої речовини у подрібненому стані, зовні схожої на марихуану.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Також був проведений обшук на території приватного домоволодіння за місцем мешкання 28-річного раніше судимого чоловіка, який займався розповсюдженням наркотичних речовин. У підозрюваного поліцейські вилучили медичний шприц з наркотичною рідиною «опій ацетильований», два корпуси від гранат РГН із запалами до них та 87 набоїв калібру 5,45 мм.

За погодженням із Жовтоводською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Все вилучене направлене на експертне дослідження. Тривають слідчі дії.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *