До шкіл Дніпропетровщини вже зарахували понад 26 тис. першокласників

До шкіл області вже зарахували понад 26 тис. першокласників. З них – майже 1,1 тис. дітей, які переїхали з інших регіонів. З 1 вересня частина з них розпочне навчання дистанційно, решта – у змішаному онлайн-офлайн форматі. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.
«Школи регіону завершують підготовку до нового навчального року. Вони вже зарахували понад 26 тис. першокласників. Цього року, через війну, вони навчатимуться або онлайн, або у змішаному форматі», – зазначив директор департаменту освіти та науки Дніпропетровської ОВ Олексій Полторацький.
Загалом готові до змішаного формату 20% шкіл області. Там заняття відбуватимуться і в класах, і онлайн. На випадок повітряних тривог облаштували укриття.
Решта закладів працюватимуть дистанційно.
«Набір учнів ще продовжується. Тому хочу звернутися передусім до батьків, які переїхали з інших областей. Не зволікайте, залишилося зовсім мало часу, щоб оформити дитину до школи. Усередині переміщені особи можуть зробити це за спрощеною системою. Треба лише написати заяву», – зазначив Олексій Полторацький.
Загалом у Дніпропетровській області понад 830 шкіл.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *