У Кам’янському близько 250 пропозицій роботи

На сьогоднішній день база даних Дніпропетровської обласної служби зайнятості налічує значну кількість вакансій, серед яких 978 – робочі посади; 956 – для службовців та 488 – для осіб з інвалідністю.

Підприємства та компанії шукають слюсарів, електрогазозварників, електромонтерів, токарів, операторів конвеєрної лінії обладнання, продавців, трактористів, водіїв, кухарів, охоронців та швачок.

Також є робота для лікарів, медичних сестер, вчителів, викладачів, інженерів, бухгалтерів, майстрів, спеціалістів, мерчендайзерів, менеджерів та касирів. Серед найпростіших професій найбільш затребувані підсобні робітники, прибиральники, вантажники, двірники та комірники.

В основному вакансії пропонуються у переробній промисловості, сферах охорони здоров’я та соціальної допомоги, освіті, оптовій та роздрібній торгівлі, добувній промисловості та сільському господарстві.

У Кам’янському сьогодні близько 250 пропозицій роботи. Найбільше шукають водіїв, слюсарів та електромонтерів. Чимало вакансій для бухгалтерів та вчителів.

Шукаєте роботу? Переглянути всі актуальні пропозиції роботи ви можете на офіційному сайті https://dnp.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy та у телеграм-каналі ДСЗ: https://t.me/worknowdcz

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *