У Кам’янському відбулися півфінальні матчі Кубка Незалежності з футболу

Вчора у Кам’янському на стадіоні 18 школи відбулися півфінальні матчі Кубка Незалежності з футболу.

Першими на поле вийшли футболісти «Газовика» та «Дніпровського кар’єру». З перших хвилин «газовики» виглядали солідніше, більше атакували і частіше гостювали біля чужих воріт. Їм і посміхнувся успіх – спочатку гарним ударом головою під перекладину вони відкрили рахунок, а потім скористалися грубою помилкою воротаря «кар’єристів» і довели рахунок до 2:0. Щоправда, «Дніпровський кар’єр» явно не погодився з таким результатом зустрічі та посилив свої атаки, за що і був винагороджений: після гострих випадів «кар’єристи» спочатку скоротили просвіт, а потім зовсім зрівняли рахунок 2:2. Так закінчився перший тайм.

Після перерви «Газовик» більше атакував, «Дніпровський кар’єр» завзято оборонявся та відповідав гострими контратаками. І тут «газовикам» явно пощастило: воротар їхніх суперників знову допустив ляп і рахунок став 3:2. Вже під завісу зустрічі черговий промах голкіпера «кар’єристів» спричинив черговий гол – 4:2. Матч так і закінчився і можна привітати «Газовик» з виходом у фінал Кубка Незалежності.

У другому матчі грали «Академія футболу Кам’янського» (колишній «Дзержинець») та «Петриківка». Цей матч нагадував перший півфінал: «Петриківка» більше контролювала м’яч, за що і була нагороджена – дві грубі недбалості захисту «Академії», і рахунок став 2:0 на користь гостей із Петриківки. Потім «академіки» схаменулися і прийшли до тями, вийшло зрівняти рахунок, але під завісу першого тайму «петриківці» знову забили, рахунок після першого тайму 3:2 на їхню користь.

У другому таймі гра стала нагадувати чи то хокей, чи міні-футбол: голи йшли один за одним, то одна, то інша команда виходили вперед. Але більше пощастило гостям – воротар «академіків» помилявся один за одним, його колеги з оборони теж часто «ловили позіхання», і рахунок став 6:4 на користь «Петриківки». А наприкінці гри гравець «Академії» після зіткнення зазнав серйозної травми, зустріч була призупинена приблизно на 15-20 хвилин, що зовсім засмутило гру кам’янчан – нічого істотного створити біля воріт гостей вони так і не змогли. Підсумок – 6:4, та «Петриківка» вийшла у фінал.

Сьогодні на стадіоні 18-ї школи о 18.30 відбудеться фінальний матч на Кубок Незалежності між «Газовиком» та «Петриківкою», на переможців чекає Кубок.

Гра явно буде цікавою, обидві команди гідні перемоги. І кілька слів насамкінець. Є така англійська футбольна істина: помилка гравця – це помилка, помилка воротаря – гол. Сьогодні за 2 години – 120 хвилин – воротарі «навитягували» 16 м’ячів, тобто по голу приблизно за 8 хвилин. Результат більше схожий на гру дворових команд, ніж на учасників серйозного турніру, як кажуть – дитячий садок, друга чверть. Схоже, всім нашим командам є над чим працювати – для початку пошукати воротарів, якщо хочуть грати на рівні, якщо не професійному, то хоча б на тому, щоб тішити глядачів. Інакше на матчі рівня «1-А міряється з 1-Б» взагалі ніхто не ходитиме…

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *