Юні актори Кам’янського – переможці обласного та всеукраїнського конкурсів

Колектив театру-студії “Десятий квартал” ліцею інформаційних технологій став переможцем одразу кількох творчих конкурсів.

На обласному фестивалі дитячих театральних колективів “Театральна мозаїка” колектив «Експромт» зі спектаклем «Котигорошко» відзначено у номінації «Кращий театральний колектив».

У номінації «Найкраща акторська робота» перемогли вихованці студії: Бухалов Ярослав, Рой Анастасія, Дригало Юлія.

У інформаційній довідці журі конкурсу наголосило, що музична казка «Котигорошко» захопила чудовими акторськими роботами, музичним оформленням та завершеною атмосферою твору.

Наступні перемоги здобули у благодійному творчому марафоні до Дня Української державності, що відзначалася 28 липня. У ньому брали участь колективи та виконавці з усієї України, незалежно від рівня виконавського майстерності. Благодійний марафон організований з метою надання допомоги дітям, постраждалим у війні в Україні.

У творчому марафоні колектив театру-студії «Десятий квартал» взяв участь з двома спектаклями: сучасна казка «Світ кішок» за п’єсою С. Озаніка (режисер Алла Іванова) та українська народна казка на сучасний лад «Котигорошко» по п’єсі Р. Нікіфорчук (режисери Алла Іванова та Микола Василинюк). За підсумками журі кожна вистава у своїй віковій категорії отримала два перші місця.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *