Рятувальники Кам’янського провели інструктаж для вчителів

Співробітники Кам’янського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області продовжують проводити профілактичні лекції та практичні відпрацювання з викладачами по дотриманню заходів безпеки.
Основною метою заходу залишається забезпечення дотримання вимог пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту в закладах освіти під час освітнього процесу 2022-2023 навчального року.
Сьогодні, 23 серпня, надзвичайники провели інструктивні наради з працівниками закладів освіти, щодо дотримання вимог пожежної, техногенної безпеки та дії під час сигналу повітряної тривоги у навчальних закладах Кам’янського району.
Всі ці заходи спрямовані на сам перед на дотримання правил безпеки як у мирний час так і під час воєнного стану. Адже людське здоров’я та життя найбільша цінність, особливо якщо це стосується молодого, підростаючого покоління.
В країні йде війна, але незламність духу та вірна на краще дає поштовх до нових сподівань та звершень. Тому злагодженість дій працюючого персоналу є запорукою створення безпечних умов і зменшення травматизму під час надзвичайної ситуації.
 Рятувальники нагадали, що під час надзвичайної ситуації основне – не потрібно піддаватися паніці, а краще чітко діяти згідно простих правил безпеки.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *