“Газовик” – літній чемпіон Кам’янського (фото)

23 серпня на стадіоні 18-ї школи завершився футбольний турнір на Кубок Незалежності, який проводився за підтримки мера Андрія Білоусова.

Нагадаємо, турнір проводився з ініціативи Федерації футболу міста, у ньому взяли участь 12 команд. Спочатку футболісти у групах виявляли найсильніших, потім були чвертьфінали, потім півфінали. У підсумку у фінал вийшли «Газовик» із Кам’янського та «Петриківка» з однойменного села у Дніпровському районі. Сьогодні вони визначали, кому дістанеться Кубок Незалежності.

кубок

Перед початком гри футболістів привітав керівник Управління молоді та спорту Кам’янської міськради Едуард Коряк. Від імені міського голови Андрія Білоусова він привітав усіх присутніх із Днем Прапора та Днем Незалежності та побажав успішної гри, головне – без травм. Сьогодні на наш турнір дивляться ті, хто захищає Україну та Кам’янське в окопах, то давайте не просто їх порадуємо, а покажемо, що Кам’янське живе та бореться, зазначив Коряк.

игра
Щодо найфінальнішої зустрічі, у ній явно домінував «Газовик», як і прогнозували місцеві знавці. На початку першого тайму газовики провели масовану атаку, воротар гостей відбив м’яч, але кам’янчани були першими на добиванні – 1:0. Потім ще одна швидка атака і рахунок стає 2:0. Петриківці не занепали і зуміли провести затяжну атаку, яка завершилася взяттям воріт – 2:1. Перший тайм так і скінчився. Після перерви кам’янчани знову пішли вперед, за що були винагороджені. Спочатку був штрафний удар з-за меж штрафного майданчика (вибачте вже за тавтологію). М’яч пролетів повз «стінку», влучив у ліву від воротаря штангу, зрикошетив у праву і влетів у площу воріт. Воротар петриківців упіймав його, але вже за лицьовою лінією – 3:1. Потім був пенальті – «газовика» «знесли» у штрафному майданчику, рахунок став 4:1. Гості пішли в атаку і досягли пенальті – 4:2. Кам’янчани тут же провели хитромудру комбінацію, що завершилася точним ударом головою – 5:2. Після цього команди обмінялися голами, остаточний результат 6:3 на користь “Газовика”. Таким чином, ця справді потужна команда стає не лише володарем Кубка Незалежності, а й своєрідним чемпіоном Кам’янського цього літа – кілька тижнів тому «газовики» виграли Кубок Марафону світу, у фіналі вони переграли «Дзержинець» (нині – «Академію футболу Кам’янського»). рахунком 2:0. Після гри переможців та фіналістів привітав Едуард Коряк, вручивши їм грамоти, кубки та медалі.

газовик

петриковка

– Я хочу подякувати футболістам і глядачам, а також меру Андрію Білоусову за цей по-справжньому блискучий турнір. Упевнений, у нас попереду ще чимало зустрічей на футбольних полях Кам’янського, і ми ще неодноразово доведемо, що Кам’янське – це футбольне місто в Україні! – каже Коряк.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *