Екс-кам’янчанин створить та очолить нову політичну партію

Колишній нардеп із Кам’янського Віталій Купрій сьогодні, на День Незалежності, оголосив про свій черговий похід до влади, для чого займеться створенням нового політичного проекту.

«Вітаю всіх зі святом! Незалежність нам дається важко. Скільки українців вже поклали за неї життя.
У нас наразі два фронти боротьби за незалежність:
1) Все, що пов’язано із підступними і кривавими планами Путіна знищити нашу державність. Це і відкрита війна на фронті, і агентурна робота шпигунів разом із державними зрадниками.
2) Це масштабна корупція, яка як ракова пухлина зайшла у наше суспільство за сприяння і бездіяльності всіх без виключення президентів України. Це неповага чиновників до закону і прав людини. Це тотальна несправедливість, яку підпитує зовнішній ворог щоб розхитати нашу країну зсередини. І поки що на жаль йому це вдається.
Жага до збагачення наших топ-чиновників, депутатів, правоохоронців, суддів затьмарила їм розум. І ми все це бачимо. Складається враження, що війна, кров, смерть, руїни вигідні цим злодіям корупціонерам. За війною їм легше приховати свої оборудки.
Згадайте хоча б останнє моє розслідування коли Секретар РНБО Олексій Данілов вступився за незаконний бізнес з видобутку піску на річці Дніпро, який здійснює кремлівський колаборант Нестор Шуфрич. А те, як генерали в Гостомелі увійшли в змову з криміналітетом і знищують добровольчий рух територіальної оборони. А як прокурори Черкащини покривають ділків, які не сплачують громадам десятки мільйонів податків.
Я можу довго писати про ці всі безчинства. Але що ж робити, запитаєте ви? Як перемогти на внутрішньому фронті щоб прискорити перемогу на кремлівським режимом?
Поки ЗСУ відважно захищають нас на передовій, вважаю що рішучим людям настав час об’єднуватись у нову політичну партію, приходити до влади і наводити порядок. У мене є бачення як це робити і я вже отримав пропозицію від громадян України очолити таку партію.
Вірю, що у нас все вдасться і ми захистимо державність України. Ще раз зі святом!» – заявляє Купрій у соціальних мережах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *