Сильвестр Сталлоне розлучається з дружиною після 25 років шлюбу

Сильвестр Сталлоне та Дженніфер Флавін були разом 34 роки, 25 з яких провели у шлюбі. У них народилося троє дочок, а їхні стосунки завжди вважалися одними з найміцніших та еталонних. Але дружина відомого голлівудського акторка подала на розлучення.

Їхні стосунки почалися у 1988 році, а весілля закохані зіграли через 9 років. У пари три дорослі дочки – 25-річна Софія, 24-річна Сікстін та 20-річна Скарлет. Також у Сільвестра є дорослий син від попередніх стосунків.

«Мені сумно повідомляти, що після 25 років шлюбу я подала на розлучення зі своїм чоловіком Сільвестром Сталлоне. Хоча ми більше не одружені, я завжди дорожитиму більш ніж 30-річними відносинами, які ми розділили, і я знаю, що ми обидва віддані нашим чудовим дочкам. Я прошу про конфіденційність для нашої родини, поки ми дружно рухаємося вперед», — зазначила дружина Сільвестра Сталлоне.

На це актор відповів: «Я люблю свою сім’ю. Ми мирно і приватно вирішуємо наші особисті проблеми».

Ніщо не віщувало біди у шлюбі Сільвестра Сталлоне та Дженніфер Флавін. Фанати, які дізнались новини, шоковані, проте додають, що навіть 25 років у шлюбі для Голлівуду це досягнення.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *