Каметсталь відзвітувала за півроку роботи під час війни

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

«Цього тижня ми згадуємо, що вдалося зробити за ці напружені пів року нашого сталевого спротиву:
Військові отримали надійну броню від Метінвесту: нашим воїнам передано більше 600 бронежилетів, понад 450 шоломів, а також сотні комплектів бронепластин. У ремонтних цехах Каметсталь виготовили тисячі сталевих їжаків, шипів та ланцюгів для зупинки ворожої техніки, а для зведення фортифікаційних споруд на передовій та блок-постів для оборони мирних міст передані тонни шлаку, тисячі будівельних скоб та кілометри арматури і катанки.
У березні комбінат Каметсталь був єдиним підприємством в країні, який виробляв метал. І сьогодні наш комбінат продовжує невтомно працювати. Швелер, катанка, арматура, інші види прокату зі сталі комбінату допоможуть відновити мости, заводи та інфраструктуру зруйнованих міст України після нашої Перемоги.
1500 наших колег – вимушених переселенців з Маріуполя та Авдіївки отримали надійний прихисток на соціальних об’єктах комбінату. Тут є все необхідне для комфортного перебування: речі першої потреби, їжа, медична допомога, гігієнічні засоби, одяг, а головне – волонтери Каметсталь щодня огортають турботою та увагою кожного, віддаючи частинку свого щирого серця.
Допомога тим, хто рятує життя: лікарі Кам’янського отримали від Метінвесту тисячі найменувань медпрепаратів, витратних матеріалів, а також сучасне медичне обладнання на загальну суму близько 16 млн грн – все для того, щоб рятувати життя поранених воїнів та кам’янчан.
11 000 продуктових наборів в рамках проєкту РятуємоЖиття було видано в Кам’янському вразливим категоріям населення. Крупи, макарони, консерви, згущене молоко, олія, цукор, борошно та інші базові продукти харчування – склад такого пакунка рекомендований ВООЗ з огляду на його енергетичну цінність. Допомога триває.
Всього ж 25 тисяч родин у Кам’янському будуть охоплені допомогою в рамках масштабної гуманітарної місії, яку розгорнув Метінвест в координації з Фонд Ріната Ахметова», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *