І знову на сцені Кам’янського «Наталка Полтавка» (фото)

Відкриття театрального сезону – завжди очікування. 25 серпня театральний сезон в Кам’янському було відкрито музичною мелодрамою «Наталка Полтавка». 

Для постійних глядачів ця вистава вже знайома, адже перша прем’єра відбулась в 2017 році. Проте сьогодні – теж прем’єра, тому що оновлено склад акторів, та й сама постановка дещо зазнала змін. Отже, основною інтригою стала нова солістка Анна Макеєва, що вперше виконує головну роль. Зал був не розчарований, адже актриса прекрасно впоралась з усім: чудовий голос, пластичність, виразність й емоційність виконання зробили її Наталку дійсно героїнею, якою захоплюєшся, співчуваєш та просто милуєшся.

ната 1
Цікавим вийшов образ нового возного Тетерваковського у виконанні Дмитра Сороколата. Правда, на роль головного злодія це не дуже було схоже, занадто симпатичним й по-своєму елегантним він був, а іноді викликав і співчуття. Хоча для сюжетної інтриги це пішло навіть на користь: Наталка відмовляє возному не тому, що той старий й бридкий, а тому що дуже любить Петра.

нат 2
Євген Босенко у ролі Петра, як і раніше, органічний та переконливий у свєму праві на щастя, а його вокал – окрема насолода. Новий дует, як на мене, відкриває багато можливостей в майбутньому та стане окрасою нашої театральної сцени.

нат 3
Заслужену артистку України Ірину Чваркову ми побачили у ролі Горпини Терпилихи. Наталчина мати хоче щастя своїй дитині так, як розуміє його сама, і цілий спектр емоцій й переживань вдалося передати цій неперевершеній актрисі.
Сільського виборного Макогоненка зіграв заслужений артист України Анатолій Вертій, якого завжди дуже тепло сприймає публіка. Його виборний розумний, іронічний хитрун, він не може не викликати симпатію своїм артистизмом й харизмою.
Роль Миколи, як і в першій версії спектаклю, виконує Максим Монастирський. Актору вдалося передати наївну безпосередність свого героя, його жагу справедливості й добра.
Варто зазначити величезну роль хору й балету, дуже стильні костюми й колоритні декорації. Отже, сезон розпочато, з чим хочеться привітати і театр, і глядачів, адже попереду у нас багато чудових спектаклів й концертів, відкриттів й аншлагів, сліз вдячності і гордості за те, що відбувається на сцені. З новим театральним сезоном!
Світлана Садовенко.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *