Кам’янське: головною вулицею на цвинтар

Інформація про те, що по вулиці Стасова на ділянці від вулиці Гайдамацької до вулиці Макіївської знову односторонній рух викликала чималий інтерес кам’янчан.
Сьогодні ми побували на перехресті Стасова-Макіївського і поспішаємо повідомити, що ось уже кілька діб знак-«цегла», що забороняє рух Стасовом вгору, стоїть на місці, його ніхто не вкрав, що тішить. Більше того, як розповіли нам водії, трохи вище за перехрестя вулицею Стасова вчора вже чергували співробітники поліції і зупиняли тих, хто по старій пам’яті хотів їхати проти руху. Так що, панове водії, будьте уважні, щоб не потрапити в ловушку, яку встановили люди у погонах.
До речі, вчора в соцмережах з’явилася й друга інформація – що вулицею Ціолковським тепер теж односторонній рух, їхати можна лише вгору, вниз – заборонено. Ми проїхали цю вулицю від ДЮСШ №4 на Черемхах до перехрестя з Криворізької до Романкового, жодних заборонних знаків там немає. Тож вулиця залишається з двостороннім рухом.
Побували ми й на перехресті, на яке скаржаться мешканці Романкового – вулиць Таманської та Одеської. Таманська нині – досить жвава магістраль, що пов’язує вулицю Романківську з віддаленими вулицями селища, нею проходить маршрут автобуса № 24 – головного маршруту Романкове. Одеська ж пов’язує глухий кут 4-го маршруту трамвая з Романківським (колишнім Ждановським) цвинтарем, рух там зовсім не жвавий, коли-небудь проїде машина. Проте на перехресті цих вулиць головною чомусь вважається Одеська, а не Таманська, про що свідчить знак. Чому так склалося, сказати важко, не виключено, що це ще спадщина СРСР. Але, як би там не було, виходить якось нелогічно – жвава магістраль визнана другорядною, а тиха вуличка – головною. Чи дорога на цвинтар все-таки головніша?

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *