У Кам’янському Будинок дитячої творчості влаштував свято для дітей та збирав на потреби ЗСУ (фото)

26 серпня працівники та вихованці Будинку дитячої творчості на лівому березі влаштували справжнє патріотичне свято для мешканців та гостей Кам’янського.

Усі бажаючі могли сфотографуватися біля фотозон в українському стилі, великої фігури ведмедя з жовто-блакитним вінком, взяти участь у конкурсах та майстер-класах, а також придбати унікальні товари ручної роботи.

Директор Будинку дитячої творчості Олександр Прозоров розповів, що сьогоднішнє свято – перша масштабна акція для всіх городян.

– У нас було заплановано свято до Дня прапора та Дня Незалежності, але через заборону масових заходів у ці дні ми перенесли захід, – розповів О.Прозоров. – У ході свята ми проводимо благодійний ярмарок, зібрані кошти з якого будуть передані ЗСУ.

На ярмарку наші діти разом з керівниками гуртків підготували різні поробки: малюнки, квіти, бісероплетіння, вироби у стилі Петриківського розпису. Кам’янчани з великою цікавістю розглядали вироби ручної роботи, та долучалися до благодійності на підтримку наших воїнів. Також Олександр Прозоров привітав учасників онлайн-конкурсу «Моє літо у воєнний час». Діти отримали грамоти та призи.

Керівники танцювального, театрального та спортивного гуртків розважали дітей вікторинами, рухливими іграми та конкурсами. Найактивніші отримували солодкі призи. А потім, усі охочі могли покататися на віслючку та конику, що особливо порадувало юних кам’янчан.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *