Жителі Дніпропетровщини можуть отримати чергову допомогу від ООН

Мінсоцполітики передало у Всесвітню продовольчу програму ООН список на виплату допомоги понад 276 тисячам людей.
Згідно з укладеним меморандумом, Міністерством соціальної політики України передано Світовій продовольчій програмі ООН черговий список заяв на виплату грошової допомоги. Він складається із 127 626 заяв від одержувачів допомоги – малозабезпечених сімей та осіб з інвалідністю з Чернігівської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Херсонської, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської та Запорізької областей. Допомога зможе отримати 276 551 особу.
Мінсоцполітики продовжує співпрацювати з міжнародними організаціями та надавати на їх запит списки заяв певних категорій населення, поданих через гуманітарну платформу.
Нагадаємо, гуманітарна платформа єДопомога має три напрями підтримки українців: державний, волонтерський та міжнародний. єДопомога міжнародна надає можливість залишити заявку на фінансову підтримку від міжнародних організацій. Зі свого боку, Мінсоцполітики проводить верифікацію даних заявника, використовуючи наявні державні інформаційні реєстри та бази даних, що дозволяє отримувати перевірену інформацію про особу.
Важливо! Рішення щодо надання допомоги приймають міжнародні організації. Пріоритетними є вразливі групи людей, зокрема люди з інвалідністю, пенсіонери, самотні батьки, які самостійно виховують дітей, малозабезпечені сім’ї.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *