Театр Кам’янського запрошує

Наступного тижня Театр ім. Лесі Українки запрошує кам’янчан та гостей міста відзначити прихід осені походом до театру. Для першого осіннього вікенду у театрі приготували для глядачів найбільш популярні у містян вистави/

2 вересня, 18:00 – Ульотна комедія «ЛЮБОВ-ЛЮБОВ, або ЯК МИ ВЛЕТІЛИ», головні ролі виконують заслужений артист України Олег Волощенко, заслужена артистка України Марина Юрченко, Максим Монастирський, Тетяна Петренко, Євгенія Футинець, Маргарита Опашнюк

3 вересня, 17:00 – Казка для дорослих на 2 дії «ДРАКОН», в якій глядачі зможуть побачити Олега Єрмоленко у ролі Дракона, Максима Монастирського у ролі Ланцелота, Юрія Декуна у ролі Шарлеманя, Тетяну Білянську у ролі Ельзи, Дмитра Алексеєнко у ролі бургомістра та Дмитра Сороколата у ролі Кота.

4 вересня, 11:00 – Музична казка для всієї родини «РАПУНЦЕЛЬ», яка поставлена у театрі за мотивами всесвітньо відомої казки братів Грімм. Ролі дівчини з довгим чарівним волоссям Рапунцель у цій казці зіграє Тетяна Білянська, а у ролі відчайдушного Юджна глядачі зможуть побачити Іван Чебана.

Показ всіх вистав  відбудеться на Новій сцені (колишній ПК Горького, вул. М. Лисенка, 24), оскільки там обладнане укриття на випадок повітряної тривоги.

Тел. для довідок: (068) 680 74 30; (097) 869 85 71.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *