У Кам’янському побили та пограбували чоловіка на зупинці

За розбійний напад на 39-річного чоловіка поліцейські Каменського затримали двох городян. Нападники побили потерпілого та відібрали барсетку з особистими речами.

Злочин стався 27 серпня о 22:30 у Південному районі міста. 39-річний чоловік на зупинці громадського транспорту зустрічав дружину із роботи. У цей час до нього підійшли двоє чоловіків і попросили закурити. Почувши відмову, підозрювані побили потерпілого та заволоділи особистими речами.

Правоохоронці провели низку необхідних розшукових дій та затримали нападників. Ними виявилися двоє місцевих жителів 19-ти та 25-ти років. Викрадені речі вилучено.

Чоловіків затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням із Кам’янською окружною прокуратурою чоловікам повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання ним запобіжного заходу. Також правоохоронці перевіряють причетність підозрюваних до скоєння аналогічного виду злочинів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *