У Кам’янському відзначали День шахтаря

Вчора, у Кам’янському, у селищі Романкове, відбувся великий футбольний турнір, присвячений Дню шахтаря.

Чому до Дня шахтаря? Як ми раніше повідомляли, у Романкову живе переселенець із Донбасу Сергій, справжній фанат футболу у хорошому розумінні цього слова. Його зусиллями тут уже збудовано 2 футбольні поля, на одному з них нині, за всіма правилами архітектури, ведеться спорудження трибун для глядачів. Він же і об’єднав любителів футболу, як місцевих, так і переселенців, тут вони проводять тренування і турніри, що вже стали традиційними.

День шахтаря – це свято не лише Сергія, а й його земляків, яких дав притулок Кам’янське. У турнірі брали участь 8 команд, у тому числі «Зоря» (Луганськ), «Шахтар» (Донецьк) та «Металіст» (Харків). Вони спочатку грали навколо в групах, потім 4 найсильніші грали хрест-навхрест і визначали фіналістів.

У підсумку у фіналі зійшлися команди «Вогнеборець» із Сєвєродонецька та «Піт-Стоп» із Кам’янського. Успіх посміхнувся переселенцям із Луганської області 2:1. Переможці та призери здобули нагороди від голови Федерації футболу Кам’янського Едуарда Коряка. Футболісти «Вогнеборця» від душі подякували організаторам турніру, Федерації футболу, владі Кам’янського та особисто меру Андрію Білоусову за те, що в нашому місті вони не просто знайшли житло та роботу, а живуть повноцінним життям, у тому числі й спортивним.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *