У Кам’янському грали у волейбол

27 серпня в районі лівобережного парку Кам’янського під патронатом начальника Кам’янської районної військової адміністрації Олега Гапіча пройшов волейбольний турнір “Разом до перемоги”, присвячений Героям-захисникам України та 31-й річниці Незалежності України.

Заступник голови Кам’янської райдержадміністрації Ігор Лісовий привітав учасників змагань та відзначив грамотами начальника Кам’янської районної військової адміністрації переможців.

У категорії “молодь” призові місця розігрувалися у групі з чотирьох команд, які в результаті розподілилися таким чином:
1-е місце: волейбольний клуб «П’ятихатки»;
2-ге: волейбольний клуб «Кринички»;
3-те: КЗ Ліцей N 35 (м. Кам’янське);
4-те: ПДМК-2.

У категорії “Любителі” команди були розподілені на дві підгрупи. Між переможцями та командами, які посіли другі місця у своїх підгрупах, було розіграно призові місця.
За третє місце змагалися команди «Позитив» та «Мустанг». У підсумку бронзу виборола команда «Позитив», яка перемогла своїх суперників із рахунком 2:1. У грі за перше місце зійшлися «Маломихайлівці» та команда «Прометей (м. Кам’янське)». У підсумку 2:0 – перемога за кам’янчанами.

Серед шести жіночих команд, які грали у двох підгрупах, у грі за 3-4 місця команда «Іскра» (м. Підгородне) з рахунком 2:0 за партіями перемогла команду ДЮСШ N2.
У грі за перше місце “Прометей” переміг ДЮСШ N2 з рахунком 2:1.

Серед чотирьох чоловічих колективів 65+ підсумкова турнірна таблиця виглядає так:
1. Новомосковськ;
2. Дніпро;
3. “Прометей” (м. Кам’янське);
4. Верхньодніпровськ.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *