Кам’янське вшановувало своїх героїв (фото)

Сьогодні у Кам’янському вшанували пам’ять бійців, які загинули за свободу та незалежність України.

Урочиста акція пам’яті відбулася на Майдані Героїв біля пам’ятного знака Небесної Сотні. У ній взяли участь голова Кам’янської районної військової адміністрації Олег Гапіч, мер міста Андрій Білоусов, керівники структурних підрозділів міської влади, голови силових структур, депутати міськради, громадські діячі. Також на площу прийшли родичі кам’янчан, які віддли свої життя за Україну. Учасники акції запалили символічні свічки пам’яті та вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув у боях.

белоусов

Потім Олег Гапіч та Андрій Білоусов вручили нагороди районної та міської влади найкращим військовослужбовцям, які дислокуються у Кам’янському. Почесним знаком Міноборони України нагороджений Олег Гапіч, також він нагороджений і Відзнакою міської влади Кам’янського. Нагороди йому вручив Андрій Білоусов.

белоусов

– Україна – мирна країна, і сьогодні ми хочемо не лише перемоги, а й миру на нашій землі. Нехай усі солдати швидше повертаються додому, і ми разом будуватимемо нашу державу, – сказав Олег Гапіч.

– Ось уже кілька років в Україні триває війна, і кам’янчани показали себе справжніми патріотами. Я щиро співчуваю сім’ям загиблих героїв і хочу їм низько вклонитися за те, що вони виховали справжніх патріотів своєї країни. Бажаю всім солдатам якнайшвидшого повернення додому до мирного життя. Слава Україні! – сказав Андрій Білоусов.белоусов

Після цього Олег Гапіч, Андрій Білоусов та інші учасники акції урочисто поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні.

люди

А закінчилася акція дуже символічною дією: учасники пронесли величезне синьо-жовте полотнище проспектом Свободи. Прапор був такий величезний, що колона розтягнулася від Майдану Героїв до будівлі міського музею.

флаг

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *