До уваги кам’янчан: платитимемо за електроенергію будемо по-новому

Постачальник YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») з вересня прийматиме платежі за новими банківськими реквізитами «Укргазбанку». У компанії розповіли, що слід звернути увагу споживачам.
Нові реквізити будуть вказані у платежах за серпень, які надійдуть у вересні, а також розміщені на сайті постачальника.

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/yasno.com.ua/uploads/documents/20…

Зміна реквізитів відбудеться автоматично в сервісах YASNO: Особистому кабінеті, мобільному додатку, viber-боті та на сайті. Також реквізити буде оновлено в інтернет-банкінгах (Приват24, ПУМБ-online та ін.), платіжних сервісах (EasyPay, Portmone, iPay тощо) та в терміналах IBox. Тому, якщо клієнти платять рахунки через ці канали, вносити нові дані та змінювати налаштування не потрібно.
Однак якщо клієнт при оплаті вручну вносить дані одержувача коштів (МФО, ЄДРПОУ, IBAN) або має шаблони, сформовані таким чином раніше, потрібно змінити реквізити.
Банківські установи поінформовані про зміни під час приймання платежів за електроенергію. Однак, сплачуючи у відділеннях банків чи Укрпошти, слід нагадати, щоб оператор вказав нові дані, обов’язково зберегти чек та переконатися у правильності реквізитів.
«Після 1 вересня клієнтам слід бути уважними та перевіряти, щоб оплата за електроенергію здійснювалася за реквізитами «Укргазбанку», а не «Ощадбанку». Ми потурбувалися, щоб зміни відбулися комфортно для клієнтів і не потребували додаткових дій з їхнього боку. Щоб оплата пройшла успішно та гарантовано без помилок, рекомендуємо користуватися онлайн-сервісами YASNO, де реквізити оновляться автоматично, а всі платежі проходять без комісії», – сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *