На Дніпропетровщині чоловік до смерті забив односельця

28 серпня, близько 22:20, 18-річний юнак зателефонував до поліції та повідомив про злочин. На місці події правоохоронці Павлограду виявили тіло 51-річного чоловіка з численними тілесними ушкодженнями.

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 37-річний односелець потерпілого.  26 серпня до затриманого прийшов товариш, з яким у нього виник конфлікт. Під час сутички нападник побив потерпілого до смерті. Згодом він вирішив позбавитись тіла та попросив односельця допомогти.

Поліцейські офіцери громади затримали 37-річного мешканця Юр’ївського району.Його доставили до відділення поліції та  затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання  про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *