У Кам’янському напали на поліцейського

У місті Кам’янське Дніпропетровської області група осіб увечері пограбувала поліцейського. У рамках захисту системи оперативники внутрішньої безпеки спільно з іншими підрозділами Нацполіції встановили причетних до злочину.
До Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ надійшло повідомлення, що невідомі напали на співробітника поліції. За цим фактом слідчі Кам’янського РУП порушили кримінальне провадження. Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції України.
Встановлено, що 39-річний поліцейський Дніпровського районного відділу управління поліції охорони повертаючись пізно ввечері додому, став жертвою грабіжників. Невідомі підійшли до старшого сержанта поліції біля зупинки громадського транспорту та завдали йому кількох ударів по голові. Коли поліцейський впав на землю, злочинці забрали у нього мобільний телефон та сумку, в якій знаходилися документи, зокрема службове посвідчення та гроші. З переломом нижньої щелепи та струсом мозку поліцейського госпіталізували.
Внаслідок кропіткої оперативно-розшукової роботи співробітники УДВБ, карного розшуку та слідчі Кам’янського РУП встановили нападників. Ними виявилося четверо місцевих жителів віком від 15 до 25 років.
Під процесуальним керівництвом Кам’янської окружної прокуратури слідчі поліції вручили трьом фігурантам підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Їхньому 20-річному спільнику готується оголошення підозри. У разі підтвердження провини фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Також перевіряється причетність групи до скоєння інших злочинів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *