У Кам’янському вшановували найкращих плавців (фото)

Сьогодні мер Кам’янського Андрій Білоусов зустрічався із найкращими вихованцями Дитячо-юнацької спортивної школи №5.

На зустріч із мером прийшли учасники юнацької збірної України з плавання, які з березня до липня виступали на водних доріжках Європи, всього в 11 різних турнірах. Як розповів їхній наставник, директор ДЮСШ №5 Дмитро Краєвський, який також є старшим тренером юнацької збірної України з плавання, юні кам’янчани виступали у Словаччині, на Кіпрі, у Литві та Латвії. Найпрестижнішим був Європейський Юнацький Олімпійський Фестиваль, який відбувся у Словаччині. І на всіх цих турнірах юні кам’янчани постійно завойовували золоті, срібні та бронзові медалі.

белоусов

Ось список юних “збірників” із Кам’янського: Микола Котенко, Ганна Загоровська, Роксолана Сулейманова, Михайло Мішин, Дмитро Краєвський молодший та Владислав Панченко.

Андрій Білоусов вручив усім спортсменам грамоти міського голови, а Дмитру Краєвському – грошовий сертифікат.

белоусов

– Ви – справжня гордість Кам’янського, ви не просто виступаєте на найпрестижніших турнірах, ви прославляєте наше місто далеко за межами України. Я дякую вам за патріотизм і за працю і запевняю, що міська влада завжди підтримувала і підтримуватиме розвиток спорту в Кам’янському, – зазначив Андрій Білоусов.

– Без допомоги та сприяння міської влади та особисто мера ми б не змогли взяти участь та гідно виступити на престижних змаганнях. Тому я не просто хочу сказати “Спасибі” Андрію Леонідовичу та його команді, адже багато в чому завдяки меру у різних країнах Європи після турнірів обов’язково звучить гімн України, – сказав Дмитро Краєвський.

белоусов

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *