Каметсталь дала притулок понад 1500 переселенців

Про це повідомили на підприємстві.

«Від початку війни Каметсталь надала прихисток понад 1500 вимушеним переселенцям, евакуйованим до Кам’янського з найгарячіших точок України, зокрема з Маріуполя та Авдіївки. Сьогодні 876 наших колег – співробітників з ММКІ, Азовсталь та АКХЗ проживає у безпеці на соціальних об’єктах комбінату. У гуртожитках та базах відпочинку створені комфортні умови проживання, закуплена і працює побутова техніка (пральні машини, холодильники тощо), регулярно завозяться продукти харчування, питна вода, речі першої необхідності.
ВолонтериМетінвесту з перших днів війни організували пункти збору гуманітарної допомоги, куди можна було принести одяг, взуття, ковдри та подушки тощо. Такий пункт і сьогодні працює в молодіжному хабі Каметсталь. Разом вдалося зібрати понад 2500 кг речей першої необхідності. Також тут створили дитячу кімнату, де малеча може погратися та поспілкуватися з психологом, поки батьки вирішують нагальні питання.
Окреме питання – надання медичної допомоги. На базі медико-санітарної частини комбінату створений і працює Центр підтримки та реабілітації співробітників та їхніх родин. До фахівців Центру за медичною допомогою або консультацією вже звернулося понад 1000 біженців, яких сьогодні прихистила Каметсталь.
Щоб допомогти міській владі Кам’янського створити для біженців, яких приймає місто, більш зручні умови проживання, Метінвест закупив і передав 1500 матраців, ковдр та подушок. Їм надається й інша підтримка», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *