Рецепт дня: Вівсяне суфле

Корисний та смачний сніданок вже давно став реальністю. Любителів вівсянки з кожним роком стає все більше, а рецепти з нею оригінальніші. На її основі роблять ароматні пироги та ситні омлети, а ми пропонуємо спробувати унікальне вівсяне суфле.

Страва виходить неймовірно легкою та повітряною. Приємний золотистий колір надає суфле із вівсянкою ще більш апетитного вигляду, так що встояти перед ним немає шансів.

Складові
Молоко 200 мл, Вівсяні пластівці 70 г, Вершкове масло 1 ст. л., Йогурт 50 мл, Цукор 100 г, Яйце 3 шт., Кориця 0,5 ч. л., Сіль 0,25 ч. л.

Приготування
У каструлі змішайте молоко та вершкове масло, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Додайте вівсяні пластівці і варіть до всмоктування рідини.

Білки відокремлюємо від жовтків. У готову вівсянку додайте йогурт, 60 г цукру, жовтки, корицю і сіль.

Беремо 6 невеликих форм і змащуємо їх маслом. Розподіляємо суміш і посипаємо зверху цукром.

Розігріваємо духовку до 160 градусів. Запікаємо суфле протягом 12-20 хвилин. Воно має стати повітряним і підрум’янитися.

Сніданок із вівсянки перейшов на новий рівень. І якщо щоранку у вас виникає проблема нагодувати дитя корисною їжею, цей рецепт допоможе. Це суфле з радістю з’їдять навіть діти

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *