На Дніпропетровщині чоловік повідомляв окупантам дані про переміщенні військової техніки та ЗСУ

Мешканець Дніпропетровщини підозрюється у розповсюдженні даних про переміщення військової техніки та військовослужбовців ЗСУ.

Про це повідомляє обласна прокуратура. За процесуального керівництва Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра повідомлено про підозру мешканцю Дніпропетровщини у розповсюдженні інформації про переміщення та розташування Збройних Сил України, по можливості їх ідентифікації на місцевості, вчиненому в умовах воєнного стану, та незаконне поводження з бойовими припасами (ч. 114-2, ч. 1 ст.263 КК України).

За даними слідства, чоловік із початку вторгнення країни-агресора здійснював збір інформації про переміщення, рух та розташування військової техніки та особистого складу військовослужбовців Збройних Сил України на території Дніпропетровської області. Розповсюджував дані за допомогою мобільного телефону через російський веб- ресурс у мережі Інтернет.

Крім того, за місцем проживання чоловік незаконно зберігав гранату. Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *