На Дніпропетровщині озвіріла господиня відрізала псові статевий орган

Ця жахлива історія сталася у Зеленодольську. Жінка в приступі люті відрізала псу статевий орган.

Собаку у господині забрала волонтер та відвезла до клініки до Кривого Рогу, а жінці, яка знущалася з пса, загрожує кримінальна справа.

Про це повідомляє «Перший Міський».

Волонтери у Кривому Розі рятують собаку, якій господиня відрізала статевий орган Приводом для такої жорстокості стала дивна, на перший погляд, ситуація.

Пес Міша стрибнув на іншого собаку під час процесу природної в’язки. Його господиня схопилася за ніж і відрізала статевий орган. Ще кілька днів собака стікав кров’ю, поки за нею не приїхала волонтерка Наталія з Апостолового. Їй зателефонували за телефоном небайдужі сусіди.

Криворізькі ветеринари, оглянувши Мішу, що знаходився у важкому стані, не давали собаці жодних гарантій життя. Лікарі провели складні операції з огляду на ситуацію з віддаленим органом, його сечостатеву систему довелося перекроювати заново, щоб пес міг хоч якось ходити до туалету.

Ветеринар діагностував у чотирилапого крім ампутації статевого органу, множинні гематоми, забиті місця і відкриті рани, тварина була без перебільшення в крок від смерті.

Наталя, яка врятувала собаку, займається волонтерством із 2019 року. За цей час встигла врятувати понад сотню тварин, тільки зараз під її опікою та на повному утриманні знаходяться три десятки чотирилапих. Приїхавши до Зеленодольська, жінка змогла забрати не тільки постраждалого від нелюдського знущання Мишка, але й інших собак, що жили у потенційної «живодерки». На господиню Михайла волонтер написала до поліції заяву.

В даний час жінці може загрожувати арешт строком до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *