ЦПАУ Кам’янського отримали аптечки розширеного профілю

Аптечки розширеного профілю отримали ЦПАУ Кам’янського району обласної військової адміністрації.

Про це повідомили у Кам’янській районній військовій адміністрації.

З ініціативи обласної військової адміністрації та за участю закордонних благодійних фондів, для потреб надання домомедичної допомоги було отримано та передано до всіх «точок доступу» до адміністративних послуг області 174 пакети, укомплектованих перев’язувальними матеріалами, протизапальними, знеболювальними, спазмолітичними та іншими медицинами.

Аптечку для потреб територіальних громад Кам’янського району отримав начальник Кам’янської районної військової адміністрації Олег Гапіч.

Як зазначив заступник начальника обласної військової адміністрації Іван Начовний під час передачі пакетів:

«Адміністратори наших ЦПАУ пройшли курси невідкладної домомедичної допомоги. Наразі впроваджуємо другий етап проекту. Сьогодні до ЦПАУ звертається велика кількість людей, серед яких переміщені особи, багато людей з різними вадами здоров’я, і ​​кожен адміністратор має бути готовим надати різні види домомедичної допомоги нашим відвідувачам. Надалі ця практика буде розширюватись, і ми плануємо придбання тонометрів та встановлення дефібриляторів у центрах надання адміністративних послуг».

Сьогодні Єдина мережа ЦПАУ Дніпропетровської області є першою в Україні щодо запровадження додаткових послуг для різних категорій відвідувачів. Забезпечення медичними пакетами дозволить адміністраторам завжди бути здатними та готовими для надання будь-якої невідкладної допомоги.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *