У Кам’янському стартує великий осінній турнір

Таке рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні міської Федерації футболу.

Як розповів глава Федерації Едуард Коряк, вчорашній форум був дуже представницьким – у ньому взяли участь заступник голови Ігор Ігнатенко, керівник комітету масового футболу Василь Вербецький, керівник суддівського комітету Ігор Зеленський, а також представники понад 10 команд, які з’явилися на майбутній турнір.

Турнір проходитиме на полях ДЮСШ №2 та ЗОШ №18, команди зіграють по 2 тайми по 35 хвилин. Усі команди розбито на 2 групи, вони зіграють у своїх групах в одне коло. Оскільки групи «посіяні» за рівнем гри, то в кожній групі буде визначено свій чемпіон.

Матчі відбуватимуться по суботах та неділях. Після цього по 4 найсильніші команди з кожної групи розіграють плей-офф, переможці зустрінуться у фіналі, яке орієнтовно намічено провести до свята Покрови 14 жовтня.

Фіналом закінчиться літній футбольний сезон у Кам’янському, потім будуть зимові турніри у приміщеннях з міні-футболу.

– Цікаво, що на турнір з’явилися абсолютно нові, раніше не відомі міські команди, де грають 17-18-річні футболісти. А це означає, що футбол у Кам’янському не тільки живе, він омолоджується і знаходить собі нових шанувальників, – зазначив Едуард Коряк.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *