Каметсталь вітає кам’янчан із Днем знань

Про це повідомляють на підприємстві.

«Зустрічаємо осінь та День Знань – свято школярів, батьків та педагогів і, звичайно, студентської молоді. На жаль, у 2022 році 1 вересня проходить в умовах воєнного стану в країні. Але навіть у нелегкі часи молодим людям потрібно дбати про своє майбутнє, обирати професію та отримувати якісну освіту.
Каметсталь взаємодіє з багатьма навчальними закладами міста. А це Придніпровський державний металургійний коледж, Кам’янське вище професійне училище, Дніпровський фаховий коледж інженерії та педагогіки, Кам’янський енергетичний фаховий коледж та Дніпровський державний технічний університет. І навіть у кризисний для країни період комбінат працевлаштовує випускників навчальних закладів.
Перше знайомство з комбінатом у багатьох студентів відбувається зазвичай на 1-му та 2-му курсах. Пізніше вони проходять виробничу практику на підприємстві, впродовж якої наші висококваліфіковані фахівці передають їм свій багаторічний досвід.
З початку року Каметсталь прийняла на роботу 373 молодих співробітників, з них 100 – випускники вищих навчальних закладів, 185 – середніх спеціальних, та 88 – випускники шкіл. Для багатьох з них наше підприємство є першим робочим місцем. В тяжкі часи Метінвест підтримує молодь, яка повинна розвиватися, здобувати знання і досвід та тримати наш Сталевий Фронт.
Гарна новина для тих, хто планує успішне професійне майбутнє в інженерно-технічній галузі: відчинив свої двері перший в Україні недержавний гірничо-металургійний університет МетінвестПолітехніка. До речі, для співробітників Метінвесту та їхніх дітей, а також для тих, хто рекомендований до працевлаштування за підсумками практики на підприємствах Групи, навчання безкоштовне.
Тож вітаємо з 1вересня сьогодні усіх студентів та школярів! Нових вам відкриттів у навчанні, цікавих уроків та лекцій. Вчиться добре з жагою да знань та з любов’ю до майбутньої професії. А ми будемо раді бачити вас у нашій команді», – говориться в повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *