Categories: Це цікаво

Гороскоп на 2 вересня 2022 року

Овен

Прямо зараз ваша інтуїція допомагає вам приймати важливі рішення. І не даремно: Нептун сяє на вашому небі. Гарний настрій п’янить, ви переповнені уявою, надією і щедрістю. У вас є відчуття, що ви можете піднімати гори однією силою своєї волі. Ви працюєте, щоб творити добро навколо себе і рятувати інших від їх невдячних завдань. Однак пам’ятайте, що насправді потрібно триматися, тому що падіння сьогодні може бути болючим. Сімейні питання також будуть на порядку денному. Прислухайтеся до поради свого партнера, він зможе направити вас краще, ніж ви думаєте.

Телець

Ви відчуєте нестримну потребу зняти всю напругу, яка накопичувалася в вас протягом декількох тижнів. Це ідеальний час, щоб повернутися до спорту або почати займатися регулярними видами діяльності, які дозволять вам позбавитися від зайвої енергії. Меркурій дарує вам гарне заступництво. Скористайтеся цією ідеальною ситуацією, щоб поставити перед собою амбітні цілі… ви можете бути здивовані результатами, яких збираєтеся досягти. У фінансовій сфері зберігайте обережність. Період не оптимальний для безрозсудних витрат. Не нехтуйте своїми повсякденними завданнями на користь більшого проєкту.

Близнюки

Ви не зовсім розумієте, чого хочете, відчуваєте себе флюгером, нездатним вибирати між різними бажаннями, які важко узгодити. Знайдіть час сьогодні, щоб обміркувати це, складіть список плюсів і мінусів, не побоюючись невідомого, перш ніж приймати важливе рішення. Єдине, про що ви дійсно могли б шкодувати, так це про те, що не прийняли чіткого рішення! Ті з вас, хто виходить з періоду сумнівів, знайдуть рівновагу. Ваш магнетизм повинен принести цінну зустріч. Ви можете закохатися в людину, яку ледь знаєте.

Рак

Ви цінуєте солодкість життя, що панує в будинку. Чи то брати і сестри, батьки, друга половинка або ваші діти, всі спілкуються з добротою. Ваш будинок — це тиха гавань, де ви можете повністю зарядити свої батареї. Суспільне життя так само багате. У вас є друзі, які роблять вам багато добра і дають точні поради. Зараз не час починати щось нове. Ваша впевненість висока, і емоційно ви відчуваєте себе добре, але в цілому ваші судження не дуже здорові. У цей час не робіть серйозних рухів.

Лев

Якщо ви шукаєте роботу, пропозицій буде не так багато. За допомогою планети Меркурій вам вдасться зберегти мотивацію і висунути свою кандидатуру. Удача обов’язково прийде. Якщо ви будете працювати, то зможете прожити цей день без сучка і задирки. Кілька дрібних дисфункцій викличуть у вас гнів. Вам потрібно зберігати спокій і швидко взяти себе в руки, щоб уникнути зайвих слів на адресу начальства. Також остерігайтеся сьогодні невеликих травм, якщо ви будете працювати руками. Коли ви дозволяєте собі піти на самоту, то можете отримати доступ до важливої інформації, до якої не можете отримати доступ інакше.

Діва

Ви відмінно боретеся з атаками захворювань, які вас оточують. Ваш тонус ідеальний, і ви сяєте. Різні планети надзвичайно сприятливі для вас. Проте подаруйте собі моменти глибокого розслаблення далеко від клопоту і стресу повсякденного життя. Ви перебуваєте на межі серйозного просування по кар’єрних сходах, готові зробити наступний крок і не боїтеся показати себе всьому світу. У самовпевненості укладена велика сила. Не зіпсуйте цю чудову можливість, поквапившись. Гарний час, щоб подумати про минуле і зробити уявні замітки.

Терези

Не варто боятися експериментів з одягом і кольором волосся. Запишіть ваш розпорядок дня. Не дозволяйте оточуючим читати ваші думки. Ви зможете довести близьким сьогодні, що вони вам не байдужі. Оберігайте молодших братів і сестер від спілкування з поганою компанією. Не намагайтеся знайти спільну мову з родичами, які мають інші інтереси. Ви досягли важливого поворотного моменту, і тепер настав час переосмислити свою стратегію. Ви багато дізналися про себе і про те, чого можете досягти. Погляньте на загальну картину, і тоді ви отримаєте уявлення про те, що буде далі.

Скорпіон

Астральна кон’юнктура несприятлива для людей вашого знаку. Напруженість в будинку накопичується і не залишає перепочинку. Візьміть ситуацію під контроль, запросивши всіх членів будинку висловитися. Ви повинні вітати все, що говориться з добротою, навіть докори на вашу адресу. Не висловлюйтеся занадто різко, коли розмовляєте з друзями, які можуть бути образливими. Що б не відбувалося навколо, ви завжди знайдете привід для невдоволення. Ви можете знайти когось, на кого можна злитися і дратуватися. Постарайтеся не дозволити собі попастися в цю пастку негативу, в цьому нема потреби.

Стрілець

Ви живете, не турбуючись про завтрашній день, витрачаючи рівно стільки, скільки заробляєте. Будьте обережні, тому що сьогодні ви живете трохи не за коштами і вам незручно займати. Довіра — безцінна річ, не забувайте повертати те, що ви повинні. Продемонструйте іншим людям, що ви можете бути бійцем, коли це необхідно. Не дозволяйте людям сидіти у вас на шиї. Якщо ви дозволите їм зробити це зараз, вони не побояться зробити це і пізніше. Будьте обережні, не використовуйте забагато саркастичного гумору. Навколишні можуть не зрозуміти ваших жартів, і непорозуміння продовжиться.

Козоріг

Не витрачайте свої енергетичні ресурси на непотрібні речі. Ваше тіло і ваша шкіра потребують особливої уваги. Побалуйте себе і запишіться на заняття йогою або релаксацією, в сауну або басейн. Вам також слід заохочувати піші прогулянки. Ці прогулянки на свіжому повітрі благотворно позначаться на вашому моральному дусі, розумі і тонусі. Підтримуйте здоровий спосіб життя, дотримуючись збалансованої і різноманітної дієти в певний час. Не витрачайте час на людей, які не до кінця розуміють вашу ситуацію. Інші можуть поводитися так, ніби знають, про що говорять, але тільки ви знаєте реальний стан речей.

Водолій

Ви живете у великій любові, і ніхто не може до вас дотягнутися. Завдяки планеті Венера, ваша пара сьогодні захищена від скандалів та інших проблем. Ви знаєте, як знайти час, необхідний вашій другій половинці. Відносини, подібні вашим, трапляються рідко, використовуйте їх по максимуму. Якщо ви самотні, у вас буде позитивна зустріч. Ваша вроджена чарівність нікого не залишає байдужим. Залиште осторонь свою сором’язливість і дозвольте собі захопитися красивою історією, яка чекає попереду. Фантазії і роздуми про роботу дуже цінні — вони допоможуть зробити наступний крок у кар’єрі.

Риби

Цей новий день буде відзначений знаком щедрості і взаємодопомоги. Настав час спробувати залучити до своїх ідей людей навколо вас. Ви також можете бути запрошені на сімейне возз’єднання, яке дасть вам можливість зустрітися з кимось, кого ви будете дуже раді побачити. Іншим людям потрібна ваша підтримка, щоб відчувати себе в безпеці. Не залишайте їх у важку хвилину. У професійному плані Риби можуть пережити легку невдачу, про можливість виникнення якої навіть не підозрювали. Якщо ви спробуєте зробити щось наполовину, вас чекає катастрофа. Докладіть зусиль. Мета знаходиться в межах досяжності.

Margaret

Recent Posts

У театрі Кам’янського дали прем’єру дитячої вистави

Сьогодні, 15 травня, в Театрі ляльок на Малій сцені відбулася здача нової вистави – повчальної…

9 години ago

У Дніпрі горів автомобіль

15 травня о 09:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Степана Бандери…

9 години ago

Які культурні заходи чекають на кам’янчан

Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 15 по 22 травня 2024 року. Основна…

10 години ago

Під Кам’янським торгували безакцизом

У Кам’янському районі поліцейські вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на суму понад 330 тисяч…

10 години ago

Кам’янська бібліотека ім.Т.Г.Шевченка відзначила 90-річний ювілей (фото)

14 травня, у залі Zorya Hall, привітали бібліотекарів з великою подією – 90-річним ювілеєм. Про…

11 години ago

Фільм «Супердівчина» з Міллі Алкок вийде у червні 2026 року (відео)

Американська кіностудія DC Studios, яка є дочірньою компанією Warner Bros. Entertainment, оголосила, що стрічка «Супердівчина»…

11 години ago