Позитивне Кам’янське: нехай буде мир! Фото

Як уже повідомлялося, з 1 вересня за рішенням міської влади у Кам’янському відновлено роботу зовнішнього освітлення у темний час доби.
Коли це рішення було ухвалено, були і оптимісти, і скептики. Перші зраділи – мовляв, давно настав час, другі ж сумнівалися – а чи буде виконане рішення влади і чи не будемо ми чекати висвітлення до 1 вересня 2023 року.
Учора ввечері наші журналісти вирішили особисто подивитися, чи горять ліхтарі у Кам’янському та стало світлішим у місті.
Почали ми із центру Кам’янського. Якісно освітлені проспекти Свободи та Шевченка, мабуть, майже як удень.

свободы

шевченко

А Майдан Героїв взагалі буквально сяє вогнями, та так яскраво, що двоє дівчат вирішили зробити посеред площі цілу фотосесію, благо, освітлення дозволяє.

майдан

девки

Далі їдемо на Черемушки, дивимося на головні магістралі – вулиці Грушевського (колишня Димитрова) та Глаголєва. Все цілком пристойно, ліхтарі палають. Особливо яскраво освітлений нещодавно відкритий сквер по Глаголєву – просто шик, світло, краса. Якби ще молоді люди, які сиділи на лавці, не використали розташований поруч недобудований будинок як безкоштовний туалет, була б повна ідилія.

димитрова

глаголева

Південний район – дивимося проспекти Ювілейний та Конституції, головні магістралі району. Все нормально, освітлення працює.

юб

конституции

І, зрештою, лівий берег. Район ринку та парку прямо-таки сяє вогнями, видно, як удень.

мостик

парк

строителей

І мікрорайони теж освітлені належним чином.

харьк

левый 1

левый 2

Що ж, з висвітленням у Кам’янському вийшло все чудово, за що велике спасибі міській владі, Департаменту ЖКГ та, звичайно ж, колективу підприємства «Міськсвітло» за колосальну роботу.
Щоправда, знайшлися й незадоволені. Якщо раніше скаржилися на темряву – мовляв, ходимо з ліхтариками, убитися можна, то тепер нарікають – а як же світломаскування, яке необхідне під час війни? Що тут можна сказати? Все ж таки на всіх догодити неможливо, це аксіома. Тож краще прислухатися до думки більшості. А більшість каже: нехай буде світло!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *