У Кам’янському знову «зкомуніздили» дорожній знак

Нещодавно ми писали про те, що по вулиці Стасова з боку вулиці Макіївської встановили дорожній знак «цегла», що забороняє рух від Макіївської нагору до Гайдамацької (колишньої Більшовицької), тобто Стасова начебто знову відновили односторонній рух.
Писали ми і про те, що після розвалу СРСР і настання загального хаосу цей знак постійно встановлювали і його постійно хтось невідомий знімав, і рух Стасова знову ставав двостороннім. І навіть після того, як у серпні цього року такий знак знову встановили, ми висловили сумнів – а як довго він протримається?
На жаль, наші побоювання виявилися пророчими – сьогодні наш журналіст, проїжджаючи перехрестя Стасова-Макіївська, побачив, що знак наче «корова язиком злизала». Простіше кажучи, його вкотре вкрали.
Ми писали, що щось подібне відбувається в одній з диких країн Африки – там водії знімають знаки, що їм не сподобалися, а якщо треба – взагалі зносять світлофори. То ми вже зовсім скоро станемо справжніми афрокам’янчанами, га? А то назва негри звучить не політкоректно.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *