Кам’янчанам на замітку: корисні сервіси, які допоможуть знайти безкоштовні ліки та медобстеження

Держава запровадила низку програм, які забезпечують українців життєво необхідними ліками. А де і як можна отримати ці препарати і як знайти безкоштовні медичні обстеження, допоможуть спеціальні сервіси, розроблені МОЗ.

– Сайт та мобільний додаток «Ліки Контроль» містять інформацію про 100% зареєстрованих в Україні ліків із інструкціями до них.

Ресурси допоможуть знайти аналоги до препаратів, побачити які ліки можна отримати безкоштовно. Інформація оновлюється щодня.

https://likicontrol.com.ua/

– Сайт «Ліки для онкохворих – підпишись на життя» знаходить ліки, які можна отримати повністю безоплатно та закуповуються державою.

Повідомляє про вступ потрібного вам препарату у вибраний регіон.

http://onco.likicontrol.com.ua/

– Чат-бот «Лікуйся» – покроковий гід для пацієнток із раком молочної залози. Зорієнтує у можливостях безкоштовної діагностики та лікування у кожному регіоні України.

Telegram: https://t.me/likuysia_bot

Viber: https://viber.com/likuysia

– Чат-бот «Запитай Гриця» знає все про програму «Доступні ліки».

Покаже, чи можна ваші препарати отримати безкоштовно, розповість, як і у кого взяти електронний рецепт та у якій аптеці отримати свої ліки.

Бот доступний у популярних месенджерах: Telegram: https://t.me/SpytaiGrytsia_bot Viber: https://viber.com/spytaigrytsia.

– Чат-бот “Роліки для лікарень” https://t.me/Hospital_TV_bot – це сервіс з корисним контентом.

Відео відповідають на популярні медичні питання – як лікуватись безкоштовно, отримати електронний напрямок і т.д. Анімацію можуть скачати як лікарні, так і держструктури (або всі охочі). Відео зручно транслювати на екранах у холах чи фойє. І доки відвідувач чекає, то вже отримує міні-консультацію за власним здоров’ям.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *