У ньому повністю відсутній кляр, борошно або панірувальні сухарі. І що цікаво, капуста по-ізраїльськи подається у холодному вигляді. Це робить її ідеальною закускою.
Складові
Вода 1,5 л, Цвітна капуста 700 г, Оцет 60 мл, Олія, Сіль, Чорний перець (мелений) за смаком Часник 3 зуб.
Приготування
Капусту помийте та розберіть на суцвіття. Якщо трапляються занадто великі, розріжте їх ножем.
Потім відваріть капусту протягом 8 хвилин. Головне не переварити! Навіть краще, якщо доведете капусту до напівготовності. Потім опустіть її в холодну воду. Це потрібно для того, щоб вона не доварилася за рахунок власної температури.
Тепер промокніть капусту паперовим рушником і обсмажуйте на розігрітій з маслом сковороді до золотистого рум’янцю.
Перемішайте суцвіття із оцтом, сіллю, перцем, роздавленим часником та зеленню. Поставте у холодильник на годину. Готово!
Секрет приготування ідеальної цвітної капусти саме в тому, щоб вона не була як каша. Бажано зберегти її природну хрумкість. Для цього в рецепті і потрібні оцет із холодною водою. Не бійтеся недоварити продукт! Особливо враховуючи те, що його можна їсти сирим. Калорійність такої страви дуже низька. А якщо готувати на сухій сковороді, то взагалі мінімальна.
15 травня у соціальних мережах розповсюджувалися кадри з бійкою. У відео чоловік побився з військовослужбовцями.…
17 травня у Кам’янському на перегоні “Запоріжжя-Камянське-Сухачівка” чоловіка збив потяг. Поїзд рухався за маршрутом “Ужгород…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Від вечора агресор тричі гатив по Нікопольщині. Під…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Ніч на території міста минула спокійно – без…
У Дніпропетровській області 43 жінкам присвоїли звання Мати-героїня. У Дніпрі 17 травня 43 жінкам з…
В Дніпропетровській області озброєний чоловік напав на співробітника ТЦК. Військовослужбовець в результаті отримав поранення. Про…