Скільки коштує аренда квартири у Кам’янському

З настанням війни оренда нерухомості стала особливо актуальною, адже багатьом сім’ям довелося залишити свої будинки, а деякі взагалі їх втратили. Зрозуміло, що попит народжує пропозицію, тому, і в Кам’янському, ціни на оренду квартир пристойно злетіли, навіть за «убите» житло.

Бюджетні варіанти

Ось, наприклад, що пропонує за запитом “Довгострокова оренда квартир” сайт оголошень ОЛХ. На сьогодні там близько 70 оголошень. Найдешевша квартира – однокімнатна, знаходиться на вулиці Матросова. Вона зовсім без ремонту, голі стіни, але з плюсів автор вказав холодильник, гарячу воду (є бойлер) та трохи меблів (щоправда, всі вони радянського стилю). За таке просять 2500 грн. + комуналка, оплата за 2 місяці.

1

Ще один із порівняно недорогих варіантів – двокімнатна квартира на Глаголєва. З ремонтом тут теж все сумно, але трохи краще, ніж у першому варіанті. Щоправда, техніки немає зовсім, є небагато меблів. За таку квартиру хочуть 3000 грн.

2

Також є однокімнатні квартири в стилі «совдепія» по 3 500 грн. на місяць плюс комуналка.

Не дешево, але сердито

Але зі збільшенням ціни радянський стиль у квартирах Кам’янського не пропадає. Такі пропонують за 4000 – 4400 грн. Це однушки з простенькими меблями та мінімальною кількістю техніки.

4

Квартири краще стартують від 6000 – 7000 грн. Правда, і тут не завжди вдасться уникнути килимів на стіні. Так, наприклад, на лівому березі складають трикімнатну за 7 000 грн. Тут є автономне опалення, старі меблі, холодильник, телевізор, газова піч. Але заїхати сюди можуть не більше чотирьох осіб і без тварин.

Якось дивно, у нас і в одній по 5-6 чоловік можуть тулитися, а тут, у таку велику квартиру, по суті, тільки невелику сім’ю пускають.

3

Наступний діапазон цін на квартири: від 8 000 до 10 000. Варіанти різні, знову ж таки є, як «совок», так і пристойніші варіанти. Так, можна зняти гарну двокімнатну квартиру за 9 000 грн. біля залізничного вокзалу з меблями та технікою. А можна зняти «убиту» в центрі за 10 000 грн., зате чотирикімнатну, і можна з тваринами.

5

Також за 8000 грн. пропонують однокімнатну на вул. Грушевського, є вся техніка та меблі, ремонт простий. А вже за 9000 грн. можна зняти троячку на лівому березі, на 5 мікрорайоні, з автономкою, необхідними меблями та технікою, і досить непоганим ремонтом, крім його відсутності в туалеті.

Хороші варіанти пропонують за 10000 грн. Тут і ремонт вже свіжий, сучасний, і меблі, і техніка. За таку ціну можна знайти двокімнатну квартиру в центрі, або трішку біля ринку. Щоправда, у ці квартири не пускають із тваринами.

6

Шик та блиск

Найдорожча квартира – п’ятикімнатна на лівому березі за 30 000 грн. Автор пише, що тут виконано свіжий ремонт, є меблі та вся техніка, проведено автономне опалення, підігрів підлоги, поруч гарна транспортна розв’язка, супермаркети, садок, школа. Загалом не квартира, а мрія, тільки дорога.

1

Є й дешевше варіант: трикімнатна в центрі міста, на проспекті Тараса Шевченка. У ній є все: новий ремонт, меблі, сантехніка, автономне опалення. Щоправда, із тваринами не можна. За таке диво хочуть 22 000 грн.

2

Ще одна троячка з ремонтом здається на проспекті Стуса. У квартирі є меблі та техніка, кондиціонер, підлога з підігрівом, кухня студія. Також автор вказує на зручну транспортну розв’язку. За таку квартиру хочуть 20 000 грн.

3

Хоча досить непогані варіанти можна знайти і за 15 000 грн. Ось, наприклад, трикімнатна квартира з непоганим ремонтом, автономним опаленням, меблями та технікою на Дніпрострої. Або за таку ж суму можна зняти троячку на лівому березі з усіма зручностями та ремонтом. Є й хороші троячки з євроремонтом на Бесєдова та в центрі, за них хочуть 12 000 грн. Так що тут важливо не поспішати, щоб не витратити зайвого.

4

У середньому, якщо ви хочете знайти не «убиту» квартиру, хоча б із мінімальним набором меблів та техніки, потрібно орієнтуватися на 8 000 – 10 000 грн. плюс комунальні послуги, а також послуги рієлтора, оскільки більшість оголошень подано саме ними.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *