Categories: Це цікаво

64-річна Мадонна показала свого 23-річного парубка

Мадонна та її новий «хлопчик-хлопчик» були помічені перед тим, як вони почали танцювати та робити селфі, насолоджуючись пізньою вечерею у знаменитій закусочній.

Кажуть, що 64-річна співачка розлучилася з 28-річним танцюристом Ахламаліком Вільямсом та закрутила новий роман із моделлю Ендрю Дарнеллом.

Поп-зірка була помічена Дарнелла, яка притискалася і обіймала свого під час нічної прогулянки в Нью-Йорку.

Вона та її новий чоловік були помічені разом зі спортсменом BMX Найджелом Сільвестром на концерті в Нью-Йорку у п’ятницю ввечері, а потім вони зустрілися з ювеліром Грегом Юна для нічної вечері у знаменитій манхеттенській закусочній Mister French.

Джерела кажуть, що гурт «танцював і робив селфі за столом усю ніч», і що Мадонна та її новий чоловік дуже потоваришували.

«Вони безперечно цілувалися. Вона та Ендрю були дуже відверто лагідні всю ніч, притискаючись і обіймаючись у кабінці», – сказав джерело Page Six.

Вважається, що співачка Like A Virgin зустрічалася з Ахламаліком протягом трьох років, перш ніж зійтись із Дарнеллом, хоча офіційно співачка не підтвердила ні її розлучення, ні новий роман.

«Мадонна поринула у насичене світське життя і зустрічалася зі своїми друзями та сім’єю після розлучення», — повідомило джерело The Sun у квітні.

Олена

Recent Posts

Ще 43 жінки з Дніпропетровщини отримали звання «Мати-героїня»

Звання «Мати-героїня» присвоїли ще 43 жителькам Дніпропетровщини. Указ про це підписав Президент України Володимир Зеленський.…

5 хв. ago

У Кам’янському районі розшукують зниклу дівчинку

Поліцейські Кам’янського району розшукують неповнолітню Вікторію Савчук. 17 травня 13-річна дівчина пішла зі школи у…

13 години ago

У Дніпрі вилучили безакцизу на 400 тис. грн.

Поліцейські Дніпра припинили нелегальний обіг тютюнових виробів на території міста, вилучили безакциз на 400 тисяч…

14 години ago

У Дніпрі повісилась 17-річна дівчина

16 травня на вулиці Зеленій знайшли мертвою 17-річну дівчину. Попередньо, вона покінчила з життям. Неповнолітня…

14 години ago

На Дніпропетровщині в ДТП постраждав маленький хлопчик

17 травня у Кривому Розі зіштовхнулися Chery та Renault. Як повідомляє видання СВОЇ, в аварії постраждала дитина, хлопчик 5 років,…

15 години ago

Штовхнув дідуся і вирвав сумку: у Дніпрі затримали грабіжника

За підозрою у пограбуванні літнього чоловіка поліцейські Дніпра затримали 43-річного зловмисника. Біля входу у торговельний…

15 години ago