Легкоатлетка із Дніпра перемогла у фіналі Діамантової ліги

У четвер, 8 вересня, у швейцарському Цюриху пройшов фінал Діамантової ліги. У секторі стрибків у висоту серед жінок взяла участь дніпрянка Ярослава Магучіх. Дівчина перемогла, взявши висоту 203 сантиметри.

Ярослава стала четвертою чемпіонкою сезону Діамантової ліги в історії України. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

У фінал стрибків у висоту пробились відразу три українські легкоатлетки – Ярослава Магучіх, Ірина Геращенко і Юлія Левченко. Магучіх обійшла українку Ірину Геращенко, яка з результатом 194 сантиметри стала другою, випередивши австралійку Оліслагерс за кількістю спроб. Юлія Левченко завершила змагання з результатом 188 сантиметри та стала шостою.

Ярослава Магучіх
Спортсменка народилась у вересні 2001 року. Українська легкоатлетка, що спеціалізується на стрибках у висоту, бронзова призерка Літніх Олімпійських ігор 2020 року, чемпіонка Європи з легкої атлетики в приміщенні (2021), чемпіонка Європи серед юніорів, чемпіонка світу та Європи серед юнаків, рекордсменка світу серед юніорів (вікова група до 20 років).

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *