Область переймає досвід Кам’янського по переходу на альтернативне опалення

Про це повідомляє пресслужба міськради.

“Обласний департамент ЖКГ разом с представником Мінрегіонбуду переймали досвід Кам’янського з переходу на альтернативні види опалення.

Незабаром розпочнеться новий опалювальний сезон, який може стати одним з найскладніших в історії України через залежність від природнього газу.

За ініціативи міського голови Андрія Білоусова на протязі декількох попередніх років у Кам’янському виконано великий обсяг робіт, аби максимально зменшити залежність міста від природнього газу. Про наш досвід та процес підготовки до зими дізнавалися заступник директора департаменту ЖКГ Дніпропетровської ОВА Дмитро Стороженко та директор департаменту комунальних послуг та комунального обслуговування Мінрегіону Андрій Ведмідь.

9 вересня разом з керівництвом департаменту ЖКГ Кам’янської міської ради та профільним заступником міського голови Олегом Максименко вони відвідали АТ «Дніпровська ТЕЦ», Лівобережну котельну, котельню міської лікарні № 7. Ознайомилися з обладнанням та принципами роботи. Також відвідали будинок по проспекту Ювілейному, який кілька років тому було переведено на електроопалення з модернізацією мереж. Мешканці будинку зазначили, що цілком задоволені ціною та якістю тепла”, – говорится в сообщении.

1

3

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *