Рецепт цієї випічки вам сподобається одразу. Пиріг із вівсянки можна приготувати, коли в запасі трохи більше часу, ніж зазвичай. На все про все йде від сили година.
Складові
Вівсяні пластівці 200 г, Молоко 400 мл, Яйце 2 шт., Цукор 40 г, Сіль 1 щіп., Розпушувач 10 г, Яблука 2 шт
Приготування
Вівсяні пластівці залийте молоком (теплим або кімнатної температури). Перемішайте та залиште на декілька хвилин. Вони мають набрякнути. Тим часом збийте яйця із цукром, сіллю та розпушувачем.
Розм”яклі пластівці перемішайте. До них перелийте яєчну суміш. Знову все вимішайте до однорідності. Форму для випікання змастіть шматочком вершкового масла. В неї перелийте тісто. Вівсяне тісто розподіліть по дну форми. Зверху прикрасьте його ягодами та фруктами. Наприклад, можна використати заморожені чорниці, малину, смородину. Також додайте і яблука, попередньо нарізані кубиками.
Готуйте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. Злегка остудіть його у формі, а потім обережно дістаньте. Сніданок готовий, кличте рідних до столу!
Не менш цікавим на смак пиріг з вівсянки виходить із сухофруктами. Додайте в тісто жменьку родзинок, подрібнену курагу або фініки. Дайте тісту хвилин 5–10 постояти, а потім відправляйте його в духовку. Випічка виходить вологою та м’якою. Полийте її згущеним молоком і подавайте до столу. Діти будуть у захваті!
Правильне зберігання ковбаси вдома може продовжити строк її придатності. Але не всі знають головні правила.…
Керівник Самарівської окружної прокуратури повідомив про підозру 27-річному місцевому мешканцю у порушенні правил безпеки дорожнього…
У світі, де нас постійно закликають бути соціальними, товариськими та «відкритими новим зв'язкам», зізнатися в…
Ворог вдарив по території одного з підрозділів ДТЕК. Постраждала бригада, яка саме знаходилась на об’єкті.…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 19 по 26 листопада 2025 року. Музей…
У вівторок, 18 листопада, у Новопокровській громаді Дніпропетровської області сталася різанина прямо у школі. Там…