У мешканця Кам’янського району вилучили зброю та наркотики

За зберігання наркотиків та зброї на Дніпропетровщині затримали 39-річного чоловіка.
Про це повідомляє Нацполіція області.
Під час обшуку у чоловіка, який підозрюється у незаконному поводженні зі зброєю, поліцейські вилучили велику кількість психотропів та наркотиків.
Поліцейські відділення поліції № 4 Кам’янського РУП провели санкціонований судом обшук у жителя Вільногірська. Під час слідчих дій у двох гаражах правоохоронці вилучили вибуховий пристрій, 292 зіп-пакети з кристалічною речовиною, схожою на амфетамін, та 23 згортки з подрібненою речовиною, схожою на марихуану. Крім цього, вилучили ваги та пристрій для вживання марихуани. Обшук відбувся під процесуальним керівництвом Жовтоводської окружної прокуратури.
Все вилучене направили на експертне дослідження.
Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Також під час досудового розслідування буде встановлено походження наркотичних речовин.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *