В оновленому сквері Кам’янського з’явились симпатичні новинки

Відкритий восени 2020 року після кардинальної реконструкції сквер у верхній частині проспекту Свободи, від пам’ятника Матері до погруддя Брежнєва, продовжує радувати кам’янчан.

Ми вже неодноразово писали, що з ранньої весни, з першими теплими днями тут гуляють сотні людей – і батьки з дітьми, і пенсіонери, і молодіжні компанії. Тут справді затишно – лави, доглянуті клумби та алеї, що дають тінь дерева. Раніше були ще й фонтани, але через війну від цього довелося відмовитися. Днями тут зацвіла дуже симпатична клумба, квіти радують око і відпочиваючих, і водіїв і пасажирів, що проїжджають повз, і просто перехожих.

А трохи вище цієї клумби на радість численним дітлахам спорудили міні-канатне містечко з яскраво-жовтою трубою, її видно на нашому знімку. І знову згадується, скільки копій було зламано довкола реконструкції цього скверу. «Активісти» тоді кричали – мовляв, не можна зносити старі дерева, реконструкція лише нашкодить екології, руйнуємо історичний центр, народ сюди відпочивати не піде, місту не потрібні фонтани тощо. Що ж, час показав, хто мав рацію у цих суперечках. Пройдіть у другій половині дня у сквер і самі переконайтесь, як народ не пішов у нову зону відпочинку. І, звичайно, велике спасибі Департаменту ЖКГ міськраді та КП «Благоустрій» за таку красу в центрі Кам’янського.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *