Кам’янське допомагає фронту

Сьогодні до Кам’янського прибула чергова велика партія гуманітарної допомоги.
Партія – це 3,5 тонни медикаментів, її одержувач – Фонд розвитку Кам’янського. Наразі фахівці Фонду розподілять усі упаковки, і вони будуть доставлені українським військовим на передову лінію у Харківській, Донецькій та Луганській областях.

фонд 2
У прийомі допомоги взяли участь мер Кам’янського Андрій Білоусов, секретар міськради Наталія Ктитарова, депутати міськради Сергій Ворожко та Олександр Лукашов, президент Фонду Олександр Іванов.

фонд 2
– Я вдячний Фонду розвитку Кам’янського, який з перших днів війни регулярно надає допомогу нашим військовим, медикам, вимушеним переселенцям та незаможним громадянам. Також хочу сказати велике спасибі міжнародним організаціям, які співпрацюють із Кам’янськом та Фондом. Сьогодні весь український народ, весь світ протистоїть агресії, і я впевнений, що ми обов’язково переможемо! – зазначив Андрій Білоусов.
– Наша благодійна діяльність багато в чому спирається на постійну допомогу та підтримку міського голови Андрія Білоусова, лідера обласної організації партії «Бджола» Олександра Лукашова, інших небайдужих громадян. Ми разом ідемо до перемоги! – Сказав Олександр Іванов.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *