Чим займалися рятувальники Кам’янського району минулого тижня

За минулий тиждень пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янського району здійснили  29 оперативно-рятувальних виїзди, з них: 17 разів на пожежі, з яких 1 рази в інший район виїзду, 4 рази на допомогу населенню та екстреним службам, на підгоряння їжі 4 рази, на ДТП 2 рази, по 1 разу на інформація не підтвердилась та коротке замикання без подальшого горіння.  Загалом за минулий тиждень загинула одна особа, одна особа постраждала та одна врятована.

Серед основних надзвичайних ситуацій, які трапились на території міста Кам’янське.

 

8 вересня близько опів на першу дня надійшло повідомлення про пожежу в житловому секторі по вулиці Павлівська. На місце події негайно було направлено чергові відділення 7 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю на місце події першого відділення було встановлено, що горить дах господарчої будівлі на площі 20 кв.м. За допомогою подачі одного ствола “Protek” о 13 год. 14 хв. дана пожежа була ліквідована. В результаті неї вогнем пошкоджено дах господарчої будівлі на площі 20 кв.м. Загалом було залучено 2 одиниці техніки та 15 чол. о/с. Загиблих та травмованих не було. Причину пожежі встановлюються слідчі національної поліції.

 

10 вересня о 17 год. 40 хв. надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по бульвару Будівельників. На місце події було направлено чергові караули 7 та 9 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю та після проведення розвідки було встановлено, що в середині однієї з квартир на сьомому поверсі горить домашнє майно на площі 30 м2, вдома нікого не було. За допомогою подачі одного ствола “Protek” від автоцистерни о 18 год. 20 хв. дана пожежа була ліквідована. Загалом було залучено 3 одиниці техніки та 14 чол. о/с. Причину пожежі встановлюються слідчі національної поліції. Загиблих та травмованих не було.

11 вересня близько о пів на другу ночі надійшло повідомлення про те, що на тимчасовій зупинці у дворі будинку по проспекту Дружби Народів горить автомобіль. На місце події відразу ж було направлено чергове відділення 9 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю було вставлено, що горить моторний відсік та кабіна автомобіля “Форд Тразит” на площі 2,5 кв.м. за допомогою 1 ствола “Protek” від автоцистерни о 01 год. 43 хв. пожежа була ліквідована. В результаті пожежі вогнем пошкоджено автомобіль “Форд Транзит” та сусідні два легкових автомобілі. Загальна площа пожежі склала 3,5 кв.м., загалом було залучено 1 одиниця техніки та 7 чоловік особового складу. Причину пожежі встановлюють слідчі поліції.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *