У Кам’янському районі затримали “домушника”

За крадіжку з будинку поліцейські Верхньодніпровська затримали 39-річного чоловіка. Поки потерпілого не було вдома підозрюваний викрав його майно.
Про це повідомляє пресслужба Нацполіції області.
Під час слідчих дій поліцейські встановили, що 39-річний раніше судимий чоловік проходячи повз будинок свого сусіда згадав, що останній час власник мешкає в м. Дніпро. Скориставшись відсутністю господаря він зайшов на прибудинкову територію, де віджавши пластикове вікно в будинку проник до оселі. Звідти злодій викрав музичний центр та електроінструменти. Окрім, цього підозрюваний з фасаду будинку зірвав супутникову антену та з господарчого приміщення викрав велосипед. Після із викраденим майном втік з місця злочину.
Проведеними розшуковими заходами поліцейські відділення поліції № 3 Кам’янського РУП затримали підозрюваного. Ним виявився 39-річний житель Верхньодніпровська. Викрадені речі у підозрюваного вилучили.
За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *