Понад 266 тисяч доз вакцини від COVID-19 доступні у пунктах щеплення Дніпропетровщини

У пунктах щеплення на Дніпропетровщині понад 266 тисяч доз вакцини від COVID-19. Це Comirnaty від Pfizer/BioNTech, CoronaVac та Janssen від Johnson & Johnson. Прищепити можна безкоштовно. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.
«У Дніпропетровській області, як і по всій країні, помітно зросла захворюваність на COVID-19. Щодня ми фіксуємо 200–300 нових випадків. 82% госпіталізованих не мають жодного щеплення. Нині хворіють багато дітей та людей віком від 60 років. Це вразливі категорії», – наголосила заступник директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОВ Тетяна Квітницька.
На Дніпропетровщині працює 21 центр масової вакцинації, 199 пунктів щеплення та 60 мобільних бригад. Щоб вакцинуватися, потрібно взяти з собою паспорт, ідентифікаційний код і прийти до найближчого пункту.
Загалом від початку пандемії в області вакциновано близько 60% дорослого населення. Зробили понад 3 млн щеплень. Першу бустерну дозу отримали близько 230 тисяч мешканців області, другу – понад 2 тис. осіб.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *